You are here: Home > Pasje trgovine > Modno opremite svojega kužka

Modno opremite svojega kužka

Večina med vami ima doma vsaj eno malo žival. Najpogosteje je to mačka ali pa pes. Za pse je potrebno še toliko bolje poskrbeti, zato je pred nakupom ali posvojitvijo takšne živali dobro razmisliti o tem, ali bomo zanjo lahko sploh dovolj dobro skrbeli. V prvi vrsti je na primer za kosmatinca potrebno odmeriti primerno velik kotiček. A to še zdaleč ni vse, kar je ključnega pomena. Sledi nakup primerne hrane, obisk veterinarja, sprehodi in še bi lahko naštevali.

Ko se pasji prijatelj končno udomači pri vas doma, je čas za nakup kakšnega modnega dodatka. To je na primer obesek za psa. Na voljo so prikupni obeski za pse, ki si jih lahko damo izdelati po lastni želji.

Pasji obeski niso le modni dodatek

Še pred nakupom ljubkega pasjega obeska je treba najprej razmisliti seveda o povodcu in o ovratnici. Pri izbiri tako pomembnega kosa za pomoč prosite strokovnjake v prodajalni za male živali. Ti vam bodo znali povedati, koliko mora biti velika ovratnica in kateri povodec se lahko dovolj dobro odreže pri sprehodu vašega kužka.

prikupni obeski za pse z zapisanimi vašimi informacijami
Če mislite, da je že čas za nakup kakšnega modnega dodatka, so vam na voljo so prikupni obeski za pse, ki si jih lahko damo izdelati po lastni želji. Če se bo pes izgubil kje v parku in bo na njegovem obesku zapisana še vaša telefonska številka, se bo bistveno hitreje vrnil k vam domov.

Ko poskrbite za bolj obvezen del pasje opreme, so lahko na vrsti obeski za pse. V tem primeru za posebno mnenje ne potrebujete spraševati pasje strokovnjake. Obesek si namreč lahko izberete po mili volji. Pomembno je le, kužka ne bo oviral pri gibanju in tudi sicer. A obeski za pse še zdaleč niso samo modni dodatek. So namreč lahko tudi zelo koristni. Če se bo pes izgubil kje v parku in bo na njegovem obesku zapisana še vaša telefonska številka, se bo bistveno hitreje vrnil k vam domov.

Tudi kužku lahko kupite darilo za rojstni dan

Verjetno ste že sami uspeli opaziti, da nekateri pasji lastniki zelo veliko mero svoje pozornosti namenjajo svojim kosmatincem. Prinašajo jim najboljšo hrano, se z njimi dolge ure sprehajajo, redno hodijo k veterinarju. Vse to je izjemno pohvalno. Za piko na i pa jim tu in tam kupijo še darilo.

Prikupni obeski za pse po meri

Če tudi vi sodite v takšno skupino lastnikov psov, svojo malo žival za njen rojstni dan lahko obdarite s posebnim obeskom, ki ga boste naročili po meri.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply